Logo Vanderwegen rood 400

0165-365516

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kalfsrollade braden

Kalfsrollade wordt meestal van de dunne lende of de borst gemaakt. Het maakt een enorm verschil voor welke kalfsrollade u heeft gekozen. Een kalfsrollade van de dunne lende kunt u rosé laten en een kalfsrollade van de borst moet helemaal gaar worden gemaakt.

Lende ± 50-55 minuten (kern 55 graden)

Borst ± 70-90 minuten (kern 68 graden)

Smaakidee: Rollades zijn al gekruid door de slager (vraag nog even voor de zekerheid). Niets meer aan doen.


Voedingswaarde 

Per 100 g onbereid:

  • Energie: 160 kcal. 
  • Eiwit: 20.3 gram 
  • Vet: 8.8 gram 
  • IJzer: 2.5 milligram

Kalfsrollade