Lamshaasjes bakken
Lamshaasjes zijn een echte delicatesse. Omdat er maar twee kleine haasjes in het lam zitten zijn ze door vraag en aanbod dan ook erg prijzig. Maar beter duur, dan niet te koop, want ze zijn wel heel smakelijk. Laat de lamshaasjes vlak voor gebruik op kamertemperatuur komen en bak ze op vrij hoog vuur kort rondom bruin.
Smaakidee: honing, mosterd, olijfolie.
Lamsvlees kopen
Voor echt lekker lamsvlees kunt u het beste bij de slager terecht. Hij weet precies wat voor lamsvlees er in het jaargetijde het lekkerste is. Als lamsvlees te oud is (leeftijd) wordt de smaak te sterk en is het niet meer lekker.
Bakken ± 3-4 minuten
Voedingswaarde
Per 100 g onbereid:
- Energie: 158 kcal.
- Eiwit: 20.7 gram
- Vet: 8.3 gram
- IJzer: 1.8 milligram