Logo Vanderwegen rood 400

0165-365516

Borstlappen stoven

Braad de borstlap of doorregen runderlap rustig aan, voeg vervolgens warm vocht toe en laat het vlees met gesloten deksel garen. Smaakidee: koken met bouquet-garni. Wist je dat... wanneer je weinig tijd hebt, je heel goede resultaten kunt behalen met een hogedrukpan?

Doorregen runderlappen/borstlappen

Doorregen runderlappen werden vroeger veel vaker gegeten, tegenwoordig gaat dit vlees meestal door het gehakt. Een uitstekend stukje vlees in combinatie met mager rundvlees om een mooie gehaktbal van te maken. Neemt niet weg dat het ook als sudderlappen heerlijk is als u van een randje vet houdt.

Sudderen ± 120-150 min.


Voedingswaarde

Per 100 g onbereid:

  • Energie: 188 kcal. 
  • Eiwit: 19.9 gram 
  • Vet: 12.1 gram
  • IJzer: 2.5 milligram

Doorregen runderlappen